Първоначално публикувано от plamen76
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със спирачките
Collapse
X
-
Важно да спират и да не износват дисковете пък със скърцането се свикваТова са накладки тип ПЛАШИ ПЕШЕХОДЕЦ
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
колеги и аз преди месец и нешо като ми предстоеше смяна на дискове и накладки се опасявах да не попадна на свирещи ,поразрови се и се спрех на дискове брембо и накладки акебоно които взех от колегата Камен от Варна и какво да ви кажа колата спира мн добре и най важното тихо.дисковете бяха за 110 лв а накладките за 75 лв159 1.9 jtd TI
156 1.8 ts 99g ex
Comment
-
аз моите ги оправих ама за 60 лев.Оказа се че са ми сложили по големи накладки и сега трябваше да ходя на стругар да ги изравни защото предните дискове са малко износени.Сега просвирва доста по прилично и то от време на време.Alfa Romeo 147 1.6 TS 105ph
Comment
-
Здравейте, колеги.
Предстои ми смяна на накладки. Изчетох няколко теми и до колкото разбирам Textar е най-добрият избор. Само че, от ВиД цените са предни-127.25лв; задни-44.71лв. Струват ми се доста високи (за предните специално). В Евро 7 имат на феродо за 95 лв. и симер за 58 лв. За феродо някой казват, че напоследък са некачествени, други, че по-високият им клас ставал и въобще много противоречиви мнения.
Има ли някакъв добър вариант на разумна цена?
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщениеСлагаш Брембо и решаваш проблема.
Comment
Comment